1 Заочне навчання LLM Програми в Політики щодо даних в Лідс, Великобританія для 2024

Фільтри

Фільтри

  • LLM
  • Великобританія
  • Правознавство
  • Законодавство про захист даних
  • Політики щодо даних
  • Заочне навчання
Сфери навчання
  • Правознавство (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Заочне навчання LLM Програми в Політики щодо даних

    Лідс в Західному Йоркширі, з близько півмільйона громадян. У місті є три коледжу і трьох університетів у цілому 250 000 студентів, які становлять половину населення міста. Він був визнаний найкращим університетом Великобританії призначення за обстеження в Независимой газете.

    Що таке політика даних?
    Політика щодо даних спрямована на захист цифрової інформації та, зокрема, персональних даних. Персональні дані — це будь-яка інформація, що стосується особи, яку можна ідентифікувати за цією інформацією, окремо або в поєднанні з іншою інформацією. Ступінь щодо політики щодо даних є хорошим способом для людини отримати знання у сферах права конфіденційності чи кібербезпеки. Це поле може бути присвячено окремим особам, компаніям або установам.

    Стандартні закони про захист даних мають важливе значення для соціально-економічної безпеки 21 століття, оскільки вони надають особам певні права на їх особисту інформацію, зокрема, хто може її збирати, як її можна використовувати та захищати, а також що відбувається, коли щось піде не так.

    Що я буду вивчати під час отримання диплома з політики даних?
    Вивчаючи політику щодо даних, студенти дізнаються про різні організації, які збирають і використовують персональні дані, як дані збираються та зберігаються, а також про те, як даними можна зловживати та маніпулювати ними. Ступені щодо політики щодо даних також зосереджуються на тому, як застосовувати закони та політику щодо захисту даних.

    Який ринок праці для дипломів із політики щодо даних?
    Сфера політики щодо даних швидко розвивається, коли все більше компаній збирають інформацію від своїх клієнтів і профілів в Інтернеті. Існує високий попит на власників ступеню щодо політики даних, а кар’єра в сфері політики даних пропонує конкурентоспроможні зарплати та можливості для просування. Випускники, які спеціалізуються на політиці даних, можуть працювати адвокатами, спеціалістами з комплаєнсу, спеціалістами з кібербезпеки або законодавцями.

    Як я дізнаюся, чи варто мені вивчати Політику даних?
    Ступені з політики щодо даних є чудовим вибором для будь-якої людини, яка хоче мати майбутнє в галузі прав конфіденційності чи кібербезпеки. Ступені щодо політики даних вимагають сильних навичок у сфері технологій та технологій. Студенти, які цікавляться політикою щодо даних, також повинні бути готові читати та розуміти складну письмову інформацію, бути орієнтованими на деталі та мати сильнінавички спілкування.

    UK, Великобританія складає більше 300 років і складається з чотирьох установчих країн: Англії, Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії. Великобританія була центром навчання протягом останніх 1000 років, і володіє багатьма древніми і видатних університетів. Іноземні студенти складають значну частину студентів в університетах Великобританії.

    Ступінь LLM або магістр юридичних наук - академічний ступінь, який доступний студентам при наявності юридичної освіти першого ступеня, які хочуть поглибити свої знання в більш вузькій галузі права. Програми магістратури LLM мають науково-дослідну спрямованість і, як правило, тривають один рік.

    Неповний робочий день дозволяє отримати ступінь або кваліфікацію, навіть якщо ви не можете відвідувати школу на денній основі. Можна навчатися у своєму власному темпі, поступово накопичуючи кредити, які враховуються для остаточної кваліфікації.