30 LLM Програми в Міжнародне торговельне право 2024

Фільтри

Фільтри

  • LLM
  • Правознавство
  • Міжнародне правознавство
  • Міжнародне торговельне право
Сфери навчання
  • Правознавство (30)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

LLM Програми в Міжнародне торговельне право

Магістр Міжнародної програми по праву міжнародної торгівлі призначені для студентів, що бажають кар'єру в якості юридичних радників і консультантів, або підготувати студентів до докторських програм в галузі міжнародної торгівлі. У торговельній програмою магістра міжнародного права, студенти будуть вивчати торгівлю на національному та міжнародному рівнях, дізнавшись про складнощі договорів, іноземних інвестицій, міжнародних договорів купівлі-продажу та митного законодавства.

Студенти отримання торгівлі магістра міжнародного права мірою будуть брати участь у складній навчальної програми, яка включає в себе строгу курсові, наукові дослідження, тематичні дослідження, випадок симуляції, і, як правило магістерську дисертацію. За допомогою курсів, вивчення питань світової торгівлі, право, міжнародне банківська справа, економічне право, та електронної комерції, студенти магістра з права міжнародної торгівлі програми отримують міцною основою розуміння з цього питання, підготовки їх до роботи в якості компетентних фахівців.

Дізнайтесь більше про програми магістра права міжнародної торгівлі, прочитавши програм нижче. Ви можете знайти наступний крок на шляху до вашої академічних та професійних цілей!