3 Дистанційне навчання LLM Програми в Міжнародне комерційне право в Швейцарія для 2024

Фільтри

Фільтри

  • LLM
  • Швейцарія
  • Правознавство
  • Міжнародне правознавство
  • Міжнародне комерційне право
  • Дистанційне навчання
Сфери навчання
  • Правознавство (3)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Дистанційне навчання LLM Програми в Міжнародне комерційне право

    Що таке міжнародне комерційне право?
    Міжнародне бізнес-право – це вивчення того, як закони та нормативні акти впливають на ділові відносини між компаніями, розташованими в різних країнах. Він може включати такі теми, як договірне право, право інтелектуальної власності та регулювання торгівлі.

    Вакансії Міжнародне комерційне право
    Фахівці з міжнародного комерційного права працюють у різних галузях і на різних посадах. Деякі поширені посади включають менеджера за контрактами, спеціаліста з відповідності та митного брокера. Вони можуть працювати в приватних компаніях, державних організаціях або некомерційних установах.

    Навіщо вивчати міжнародне бізнес-право?
    Міжнародне комерційне право є важливим, оскільки воно допомагає бізнес-професіоналам зрозуміти правовий ландшафт, у якому вони працюють. Це може допомогти їм уникнути юридичних проблем, а також дозволить їм скористатися можливостями на зовнішніх ринках.

    Міжнародне підприємницьке право
    Для студентів, зацікавлених у вивченні міжнародного комерційного права, доступні різні варіанти отримання ступеня. Деякі поширені програми включають ступінь бакалавра ділового адміністрування, доктора юриспруденції або магістра ділового адміністрування.

    Що я вивчатиму під час отримання ступеня міжнародного бізнес-права?
    Деякі з тем, які ви можете вивчати під час отримання ступеня з міжнародного комерційного права, включають договірне право, право інтелектуальної власності та регулювання торгівлі. Ви також, швидше за все, дізнаєтеся про правові системи в різних країнах і як вести бізнес у глобальному контексті.

    Швейцарія (нім. Schweiz, французькою: Suisse, італійська: Svizzera, ретороманська:. Svizra Швейцарії має деякі з всесвітньо відомих університетів, як ETH в Цюріху, EPFL в Лозанні, в Женеві IHEID, Лозаннського університету та Університет Санкт-Галлена. Майте на увазі, це 'и набагато краще говорити на місцевій мові, тому якщо ви можете ' т говорити або французькою, німецькою або італійською, краще піти на курси в першу чергу.

    Ступінь LLM або магістр юридичних наук - академічний ступінь, який доступний студентам при наявності юридичної освіти першого ступеня, які хочуть поглибити свої знання в більш вузькій галузі права. Програми магістратури LLM мають науково-дослідну спрямованість і, як правило, тривають один рік.

    Онлайн або дистанційне навчання стосується використання електронних медіа та інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) в освіті. Завдяки онлайн-навчанню можна отримати доступ до освіти в будь-який час і з будь-якого місця з доступним підключенням до Інтернету.