4 LLM Програми в Законодавство про захист даних в Лондон, Великобританія для 2024

Фільтри

Фільтри

  • LLM
  • Великобританія
  • Правознавство
  • Законодавство про захист даних
  • Лондон
Сфери навчання
  • Правознавство (4)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    LLM Програми в Законодавство про захист даних

    Лондон є столицею Великої Британії, найбільш густонаселений регіон і де королівська сім'я живе. Він має найбільшу концентрацію вищої освіти в Європі з 412 000 студентів у 43 університетах.

    Що таке Закон про дані та конфіденційність?
    Закон про дані та конфіденційність стосується національних і міжнародних законів, які регулюють збір, зберігання, використання та розкриття персональних даних та інформації. Ці закони відрізняються від країни до країни, але вони зазвичай вимагають від компаній отримати згоду від окремих осіб перед збором або використанням їхніх особистих даних. У деяких випадках компанії також можуть бути зобов’язані надавати особам доступ до своїх даних і вживати заходів для їх захисту від несанкціонованого використання чи розголошення.

    Які кар'єри доступні в Законі про дані та конфіденційність?
    Кілька різних професій підпадають під егіду закону про дані та конфіденційність. До них належать юристи з конфіденційності даних, які консультують підприємства щодо дотримання законів про конфіденційність даних; спеціалісти із захисту даних, які розробляють і впроваджують політики та процедури захисту персональних даних; і фахівці з інформаційної безпеки, які працюють над захистом цифрових систем і запобігають несанкціонованому доступу до конфіденційної інформації. Професіонали з юридичними ступенями щодо даних і конфіденційності можуть працювати у великій компанії, щоб впроваджувати та підтримувати політику захисту даних, або вступити в юридичну фірму, яка має намір спеціалізуватися на справах, пов’язаних із порушеннями законів про дані та конфіденційність.

    Що я вивчатиму під час здобуття ступеня «Право даних і конфіденційності»?
    Для осіб, зацікавлених у кар’єрі в галузі законодавства про дані та конфіденційність, доступні різні програми отримання ступеня та курсові роботи. Деякі можливі ступені включають бакалавра наук з комп’ютерних наук, магістра безпеки інформаційних систем або доктора юриспруденції. Курсова робота може включати такі теми, як положення закону про конфіденційність даних, управління інформаційною безпекою, а також аналіз даних і аналіз.

    UK, Великобританія складає більше 300 років і складається з чотирьох установчих країн: Англії, Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії. Великобританія була центром навчання протягом останніх 1000 років, і володіє багатьма древніми і видатних університетів. Іноземні студенти складають значну частину студентів в університетах Великобританії.

    Ступінь LLM або магістр юридичних наук - академічний ступінь, який доступний студентам при наявності юридичної освіти першого ступеня, які хочуть поглибити свої знання в більш вузькій галузі права. Програми магістратури LLM мають науково-дослідну спрямованість і, як правило, тривають один рік.