22 LLM Програми в Дослідження з вирішення спорів 2024

Фільтри

Фільтри

  • LLM
  • Правознавство
  • Дослідження з вирішення спорів
Сфери навчання
  • Правознавство (22)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    LLM Програми в Дослідження з вирішення спорів

    Магістр права - ступінь післядипломної освіти, яку часто проводять вчені, які вже мають ступінь доктора юридичних наук або бакалавра права. LLM фокусується на конкретній області в галузі права. Більшість програм LLM тривають рік, щоб завершити.

    Що таке LLM у дослідженнях щодо вирішення спорів? Це ступінь програма, яка розглядає методи та теорії, необхідні для вирішення спільних суперечок. Студенти можуть довідатися як про судових, так і про консенсусних процесах або вони можуть вибрати фокус у своїй ступені. Там немає встановленої структури курсу для цього типу LLM, але університети можуть запропонувати курси, подібні до альтернативного вирішення спорів, міжнародного комерційного арбітражу, теорії та практики посередництва, психології конфліктних комунікацій, вирішення спорів та релігії. Перед закінченням навчання вчені можуть закінчити дисертацію.

    Як і інші ступені права, LLM в дослідженнях вирішення спорів може ручити випускників з навичками та досвідом, які вони потребують, щоб бути успішними юристами. Ця конкретна галузь дослідження покращує розуміння студентом відповідальності нейтралів у посередництві, що може зробити його чи її кращим захисником. Учасники також можуть покращити навички спілкування та переговорів.

    Вартість LLM може варіюватися від школи до школи. Фактори, які часто впливають на навчання, включають університет, місце розташування школи та тривалість програми. Кандидати можуть дізнатися більше, звернувшись безпосередньо до шкіл.

    Більшість студентів, які закінчили LLM у програмі вивчення диспутів, вже мають певний професійний досвід як юристів. Цей ступінь дає їм можливість взяти на себе керівну роль у своїй фірмі. Деякі студенти користуються цією освітою, щоб стати посередницькими консультантами, політиками, що займаються вирішенням спорів, суддями з адміністративного права, слухачами, старшими посередниками, тренерами арбітрами та консультантами з вирішення спорів.

    Незалежно від того, де живе студент, він може вступити до цього типу програми. Університети по всьому світу пропонують програми LLM як в Інтернеті, так і в університетському містечку. Навчання більше легко. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.